Portfolio

SamenLoop voor Hoop in Best

Mansveld Expotech sponsort SamenLoop voor Hoop

Opdrachtgever: SamenLoop voor Hoop
Plaats: Best

Werkzaamheden:

Op 18 en 19 juni j.l. vond in Best de SamenLoop voor Hoop plaats. Mansveld Expotech heeft dit evenement met divers materiaal gesponsord.
SamenLoop voor Hoop ontstond in 1985 in de VS toen dr. Gordon Klatt samen met een enthousiast team 24 uur op een sportveld wandelde en daarmee 27.000 dollar ophaalde voor de kankerbestrijding. "Relay for Life" was vanaf dat moment een feit.

Het evenement waaide over naar een groot aantal andere landen. "Relay for life" is inmiddels het grootste inzamelingsevenement ter wereld ten bate van de kankerbestrijding. Jaarlijks zijn er meer dan 4.800 evenementen over de hele wereld, in de VS, Canada, Latijns Amerika, Australië en Europa. In 2006 werd het evenement door KWF Kankerbestrijding naar Nederland gehaald.

Rondom het uitgezette parcours in de binnenstad van Best werd door Mansveld Expotech een 110 Volt systeem geplaatst om de lopers te voorzien van muziek en te laten horen wat er gaande was op het hoofdpodium. De geluidskwaliteit voor dit evenement stond heel hoog in het vaandel voor de organiserende partij gezien eerdere ervaringen en eventuele geluidsoverlast voor de omgeving.
Mansveld Expotech heeft gekozen voor een Adamson Spektrixs line array systeem om het afstralingsgedrag dusdanig te bepalen dat de overlast tot een minimum werd beperkt.

Print case